Úvod

Důležité informace

AGROPODNIK DOMAŽLICE a.s.

se sídlem Masarykova 523, Domažlice, PSČ 344 01
IČ: 45350272, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, v oddílu B, vložce 261.
Společnost AGROPODNIK DOMAŽLICE a.s. je členem koncernu AGROFERT řízeného společností AGROFERT a.s., IČ: 26185610

Upozornění pro spotřebitele 

(osoba, která nejedná v rámci své podnikatelské činnosti nebo v rámci samostatného výkonu svého povolání):

V případě, že dojde mezi prodávajícím a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je:

Česká obchodní inspekce, Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00 Praha 2, Email: adr@coi.cz , WEB: https://adr.coi.cz/cs 

Poučení o zpracování osobních údajů

Po kliknutí zde se zobrazí Poučení o zpracování osobních údajů ve společností AGROPODNIK DOMAŽLICE a.s.

Oznámení o nepřístupnosti vlečky

Společnost AGROPODNIK DOMAŽLICE a.s. jako provozovatel vlečky, se sídlem Masarykova 523, 344 01 Domažlice, IČ: 45350272, tímto sděluje údaje o nepřístupnosti vlečky „Vlečka AGROPODNIK DOMAŽLICE a.s.“, ev.č. ÚP/2017/5153. Vlečka je ve smyslu ustanovení § 22a zákona č. 266/1994 Sb., o dráhách, v platném znění, veřejně nepřístupnou vlečkou.

Zároveň sdělujeme, že umožňujeme dopravcům  nediskriminačním způsobem za cenu sjednanou podle cenových předpisů užít tuto veřejně nepřístupnou vlečku, nebo její část, za účelem přístupu na jiné, do ní zaústěné dráhy.

Zákon o evidenci tržeb

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.